De website staat vol met informatie over waar we vandaan komen en hoe het toelatingsproces werkt, maar het belangrijkste is natuurlijk of Codam bij jou past. Je hebt nu misschien al een aardige goede indruk van ons. Codam is anders, een beetje spannend, interessant en iets wat je nog nooit heb meegemaakt. Sommige mensen weten al vanaf jongs af aan dat ze willen programmeren. Andere komen er pas achter dat ze het geweldig vinden tijdens de selectiemaand. Iedereen komt hier samen!

Een van de belangrijkste dingen van Codam is het proberen. Als je het niet probeert, weet je niet zeker of het iets voor jou is. Wij raden je dan ook aan om de test te doen of langs te komen op een open dag en we hopen natuurlijk dat we je snel zien tijdens een Check-in of Selectie Piscine.


Waarom onze studenten voor Codam kiezen

+

Bij Codam is het niet puur theoretisch leren. Door de peer-to-peer methode en doordat het curriculum is opgebouwd uit projecten word je meer uitgedaagd om hands on aan de slag te gaan. Dit is niet alleen merkbaar in het curriculum maar ook binnen de community. Iedereen is elkaar altijd wel aan het helpen, bij de projecten maar ook bijvoorbeeld bij Codam events.

+

Bij Codam willen we graag dat je doet waar je gelukkig van wordt. Ons curriculum is dan ook zo opgezet. Je kan altijd het pad volgen waar je het meest interesse in hebt, of je nou graag meer wilt leren of nog niet weet wat je wil. Nadat je een basis hebt gelegd gaat de hele tech wereld voor je open. En als je het toch niks vindt, kan je altijd een andere kant op gaan.

+

Wij begrijpen dat creativiteit voor iedereen op andere tijden komt. Daarom is Codam 24 uur, 365 dagen per jaar open. Jij beslist zelf wanneer je wilt en kan komen programmeren. Of je nou een nachtuil bent of een vroege vogel. Codam is altijd open voor jou.

+

Codam is zo opgezet, dat dit onderwijsmodel je helpt met het opbouwen van zelfvertrouwen. Dit komt door alle programmeer kennis die je opbouwt, maar ook door de sociale banden en interacties met de andere studenten van Codam. Er staat altijd iemand voor je klaar. Dit geeft jou de mogelijkheid om je zelfvertrouwen op te bouwen en nieuwe dingen uit te proberen in een veilige omgeving.

+

Een veilige en comfortabele omgeving is een van de belangrijkste dingen hier. Bij Codam staat respect, veiligheid en je op je gemak voelen hoog op het lijstje. Wij willen dat iedereen zich hier op z’n gemak voelt om te werken, vrienden te maken en om hulp te vragen.

+

Wij kunnen je beloven dat de tijd die je bij Codam doorbrengt ongelofelijk leuk en gezellig is. We hebben een gigantisch schaakbord, allerlei spelcomputers en we hebben studenten die weten hoe je de lunch gezellig maakt. Er zit zoveel waarde in even je brein te laten rusten en een grap maken of winnen bij Mario Kart. Wij geloven dat een gezellige en leuke omgeving met ruimte voor pauzes helpt bij jouw voortgang en dit is een van de dingen die Codam zo speciaal maakt.
voor jou?
Studenten
van Codam

Wij hebben alle soorten mensen uit alle hoeken van de wereld en samenleving. Mensen die geen middelbare school diploma hebben, of mensen die al hebben gewerkt in de tech industrie. Mensen die helemaal niet weten wat ze willen doen en mensen die eerst iets anders hebben gestudeerd. Wij zijn allemaal anders. Maar we hebben allemaal iets gemeenschappelijks: de wil en interesse in nieuwe dingen leren. Ben je meer een 'zien dan geloven persoon'? Lees dan verder wat onze studenten over Codam zeggen.


Ga de uitdaging aan!

Ben je enthousiast en wil je je aanmelden voor Codam? Meld je nu aan! Reminder: bij elke stap van het aanmeldingsproces kun je pauzeren, no rush!