1563192033 icon it deficit

IT professionals nodig

Er is een groot tekort aan IT professionals. Op het moment, zijn er 500,000 mensen in tech nodig in Europa en 55,000 in Nederland. Met Codam willen we dit tekort aanpakken!

1563192030 icon beyond

Voorbij traditionele educatie

Bij Codam gaan we verder dan traditioneel onderwijs. Wij werken met een uniek en bewezen projectgeoriënteerd curriculum en onderwijsmodel. Het is gelijk aan de manier van werken bij een bedrijf: het doel is het neerzetten van een succesvol project in plaats van het behalen van examens.

1563192032 icon gender equality

Gender gelijkheid

De tech industrie is bezig met het vormen van de wereld van morgen. Wij willen er voor zorgen dat die wereld gemaakt wordt voor en door iedereen. Codam is actief bezig het imago van tech als een “mannen wereld” te veranderen: programmeren en Codam is voor iedereen.

over ons
Founder Corinne Vigreux
over ons
Gebaseerd
op 42

In Parijs en San Francisco bevindt zich 42, een programmeer school die het curriculum dat wij gebruiken heeft gemaakt. 42 is in Parijs geopend vanwege het steeds groter wordende tekort aan mensen in tech. In Parijs zijn er al duizenden studenten die zich hebben aangemeld.

Codam maakt deel uit van het 42 Network, wat betekent dat het curriculum continu wordt vernieuwd en we altijd op de hoogte blijven van de nieuwste ontwikkelingen. Er worden veel projecten ontworpen door oud studenten die een gat vullen en wie weet maak jij wel een project dat straks onderdeel van het curriculum word. Als je klaar bent bij Codam ga je weg met een berg aan kennis en vaardigheden die je erg waardevol maken voor de hele tech industrie.

Wereldwijd scholen netwerk

Als je student van Codam wordt, sluit jij je aan bij het 42 Network, een netwerk van 20 campussen over de hele wereld die samen hard werken om het onderwijs te innoveren.

1561468209 world map 42network light copy
Meer ontdekken over Codam?

Wil je meer weten over Codam? Wij organiseren maandelijks open dagen die we Check-ins noemen. Tijdens de Check-in krijg je de kans om het team te ontmoeten en krijg je alle informatie die je nodig hebt. Indien je al de test hebt gedaan en hebt gehaald, kan je tijdens de Check-in meteen inschrijven voor de Selectie Piscine.