Kom naar onze Open Dag!

Denk jij erover na om aan Codam te gaan studeren? Leuk! Onze Open Dag is de ideale start om Codam te leren kennen.

Codam benadert veel dingen net even anders dan reguliere onderwijsinstellingen. Zo heb je:

  • Geen diploma of eindexamenvakken nodig
  • Geen docenten
  • Geen 9-5 restricties, wij zijn 24/7 open
  • Geen semesters of roosters
  • Geen lesgeld!

Maak van Codam jouw plek om te leren, jezelf te ontwikkelen, en vrienden voor het leven te maken. En dat alles in het bruisende hart van Amsterdam!

Ervaringen

Benieuwd wat onze studenten zeggen over Codam?

Ik heb een master afgerond in kankeronderzoek, maar miste een meer op de praktijk gerichte onderwijsmethode zoals Codam die aanbiedt. Codam leert je programmeren door het gewoon te gaan doen.

Codam is een veilige plek om alles te leren wat ik wil, zonder enorme druk. Ik leerde hoe nieuwsgierigheid en moed mijn zelfvertrouwen lieten groeien.

Ik ben 24 en heb geen enkele opleiding afgemaakt. De laatste paar jaar heb ik feesten georganiseerd en als dj gewerkt. Toen ik in een krant over Codam las, heb ik me meteen aangemeld en de test gedaan. De beste keuze die ik ooit had kunnen maken!

Als grafisch vormgever kwam ik in aanraking met de digitale teams van reclamebureaus. Ik kreeg daardoor steeds meer interesse in tech. Het peer-to-peer-onderwijssysteem van Codam vind ik geweldig, net als de flexibiliteit in mijn contacturen.

Aanmelden Open Dag

Tijdens de Open Dag ontmoet je het Codam team dat je in een presentatie alles zal vertellen over Codam. Onze studenten vertellen je over de selectiemaand (Piscine) en het curriculum. Na afloop van de presentatie kun je vragen stellen en krijg je een tour van het gebouw.

Codam in het nieuws

  • Eerste alumni gratis Amsterdamse programmeerschool aan het werk. Parool, 2022
  • Máxima opent programmeerschool: gratis en voor iedereen NOS, 2019

Videos