Team
Ontmoet
het team
De staff
1561463556 1539522304 david min

David Giron

Directeur
Meer info
Als Hoofd Onderwijsprogramma van 42 sinds de oprichting in 2013, heb ik bijgedragen aan het ontstaan van deze innovatieve leeromgeving en aan de impact ervan op het leven van de studenten. Ik ben ongelofelijk blij deze leeromgeving dankzij Corinne Vigreux en het bestuur van Codam, uit te kunnen breiden naar Nederland.
1561463627 1541600893 cat min

Catherine Madinier

Head of Studies
Meer info
Codam is een revolutie in de tech wereld! De markt heeft 'highly skilled' programmeurs nodig, maar ook diversiteit in alle vormen en maten. Tegelijkertijd hebben veel getalenteerde individuen een alternatieve manier nodig om te leren en om succesvol te zijn. En Codam bevind zich op het snijvlak van al deze behoeftes. Als Head of Studies zal ik mijn uiterste best doen om een veilige studie omgeving te creëren, evenals de hoogste intelligentie en ethische standaarden in onze prachtige school te behouden.
1539522170 codam profile lisa min

Lisa Stamm

Communicatie Manager
Meer info
Ik ben trots om deel uit te maken van dit team van Codam! Het is een eer om educatie te bieden aan mensen van verschillende "walks of life". Studenten uit Nederland, de wereld, met verschillende achtergronden en verhalen. Als communicatiemanager bij Codam, probeer ik overal ons verhaal te delen: online, op events, in de media, you name it!
1553163174 michele min

Michèle de Bruyn

Developer
Meer info
Ik heb Sociale Wetenschappen gestudeerd en door puur toeval kwam ik in aanraking met een programmeer bootcamp die mij introduceerde in de wonderlijke wereld van webdevelopment. Ik heb nooit meer omgekeken. Ik ben erg blij om onderdeel te zijn van de Codam missie en zal me volledig inzetten om dezelfde levensveranderende ervaring te geven die ik persoonlijk ook had toen iemand mij introduceerde in programmeren.
1564477671 screen shot 2019 07 30 at 11 07 15

Mick Blaauw de Jonge

AV Engineer
Meer info
Hi! Bij Codam ben ik als AV-engineer verantwoordelijk voor alle audiovisuele uitingen. Het is ontzettend gaaf om elke dag weer op een creatieve manier nieuwe belevingen te creëren. Zo hosten we bijvoorbeeld toffe sprekers en streamen we deze sessies en andere events live vanuit ons auditorium. Op deze manier proberen we het verhaal van Codam en haar studenten aan de wereld te vertellen.
1561463120 1544021467 renepretty

Rene de Groen

Facility Manager
Meer info
Gefascineerd door Facility. En een passie voor jong volwassenen en... communicatie. Bij Codam, komen deze waarden op een wel heel bijzondere manier bij elkaar. Het creëren van de juiste omstandigheden zodat studenten het optimale uit Codam kunnen halen: dat is mijn missie.
1539522150 codam profile roos min

Roos Peters

Head of Administration
Meer info
Zoals Pipi Langkous zei: ‘Ik heb het nog nooit gedaan, dus ik denk wel dat ik het kan’. Bij Codam ben ik verantwoordelijk voor de dagelijkse gang van zaken, inclusief administratie, juridische- en personeelszaken. Gepassioneerd om mijzelf continu uit te dagen, geloof ik dat Codam een fantastische plek is om uitgedaagd te worden, dromen waar te maken en lol te hebben!
1553163239 thomas min

Thomas Nogueira

IT Manager
Meer info
“People are prone to taking mental shortcuts. They may know that they shouldn’t give out certain information, but the fear of not being nice, the fear of appearing ignorant, the fear of a perceived authority figure – all these are triggers, which can be used to convince a person to override established security procedures.” Kevin Mitnick
Onafhankelijk
1560869590 benita

Benita Mendes de Leon

Student Counselor
Meer info
Codam is een fantastische en uitdagende plek om te werken als student counselor. Juist omdat het zo’n innovatief onderwijssysteem is, is het interessant te zien welke invloed dit heeft op iedereen bij Codam. Mijn functie is dan ook uitdagend om de studenten te coachen waar nodig. Ik ben trots dat ik deel uit kan maken van een omgeving waar jonge getalenteerde mensen zich ontwikkelen.
De board
1561463241 1539523710 corinne min

Corinne Vigreux

Voorzitter
Meer info
Als een tech entrepreneur, zie ik het grote tekort aan goede software engineers en digitale visionairs. Door het werk dat mijn stichting heeft gedaan rondom het verbeteren van sociale mobiliteit in de afgelopen 10 jaar, ben ik enorm veel ongebruikt talent tegengekomen. Met Codam brengen we dit samen. We zijn een thuis voor communities van studenten die samen vaardigheden leren die hen voorbereiden op het werk van de toekomst. Via Codam, kiezen studenten voor een bedrijf die in doel en cultuur bij hen past. Of misschien starten ze wel een eigen bedrijf!
1539523762 harold min

Harold Goddijn

Bestuurslid
Meer info
Al eeuwenlang is Amsterdam het hart van technologie gedreven innovatie en samenwerking – van de Gouden Eeuw tot de huidige tijd waarin steeds meer disruptieve startups zich vestigen in de hoofdstad. Het is daarom vanzelfsprekend dat Codam hier zijn deuren opent en zich richt op het opleiden van een nieuwe en diverse groep van gemotiveerde programmeertalenten die cruciaal zijn voor het succes van technologiebedrijven als TomTom.
1561463701 1539523752 janneke min

Janneke Niessen

Bestuurslid
Meer info
Technologie wordt steeds belangrijker in ons dagelijks leven en werk. In technologie, worden de bedrijven en banen van de toekomst gecreëerd. Het is belangrijk dat de producten en diensten die we gebruiken inclusief zijn. Dit vraagt om een diverse groep mensen die in technologie werkt. In mijn rol als bestuurslid bij Codam focus ik erop ervoor te zorgen dat we zoveel mogelijk diversiteit in de studenten bij Codam hebben.
1561463758 1539523737 ruben min

Ruben Nieuwenhuis

Secretaris
Meer info
Ruben is entrepreneur en Entrepreneur in Residence. Hij treedt op als directeur TechConnect, onder leiding van Amsterdam Economic Board. Hij was voormalig directeur van StartupAmsterdam en een drijvende kracht in het verbinden van de toonaangevende Dutch Startup Initiatives & Tech Clusters tot een katalysatorprogramma: StartupDelta. In 2018 verplaatste zijn focus van "versterken van de startup & tech ecosysteem" naar "Talent Ontwikkeling & Educatie. Zijn ervaring in het startup & tech ecosysteem tilt Codam naar een hoger niveau.
1563543009 daniel

Daniel Roos

Penningmeester
Meer info
Daniël Roos startte zijn carrière in de bankenwereld, waarna hij een tijd als consultant werkte. Dat bracht hem echter niet de voldoening waar hij naar verlangde. 15 jaar geleden nam hij een besluit: hij diende zijn ontslag in en richtte JINC op. Het startpunt: de maatschappij ten goede veranderen. Niet door problemen te analyseren, maar door iets te dóen. Samen met het bedrijfsleven en het onderwijs helpt JINC sindsdien kinderen uit een omgeving met sociaaleconomische achterstand op weg naar een goede start op de arbeidsmarkt.
Meer ontdekken over Codam?

Wil je meer weten over Codam? Wij organiseren maandelijks open dagen die we Check-ins noemen. Tijdens de Check-in krijg je de kans om het team te ontmoeten en krijg je alle informatie die je nodig hebt. Indien je al de test hebt gedaan en hebt gehaald, kan je tijdens de Check-in meteen inschrijven voor de Selectie Piscine.