De staff

David Giron

Directeur

Ik ben er trots op dat Codam kwalitatief hoogstaand onderwijs biedt in een inclusieve, veilige en uitnodigende omgeving.”

david.giron@codam.nl

David Giron

Directeur

Roos Peters

Adjunct Directeur

“De wereld verandert en het is hoog tijd dat ons onderwijssysteem daarin meegaat. Codam laat zien dat onderwijs daadwerkelijk anders kan. Het is mijn doel om mensen bewust te maken van de meerwaarde van Codam.“

roos.peters@codam.nl

Roos Peters

Adjunct Directeur

Rene de Groen

Faciliteiten Manager

“Het is mijn doel ervoor te zorgen dat studenten het beste uit hun Codamervaring kunnen halen.”

rene.de.groen@codam.nl

Rene de Groen

Faciliteiten Manager

Thomas Nogueira

IT Manager

“Ik ben op een missie om de menselijke soort vooruit te helpen.”

thomas.nogueira@codam.nl

Thomas Nogueira

IT Manager

Victoria Ous

Partnerships & Talent Manager

“Ik wil de kloof overbruggen waar tech-talent tegen aanloopt door ervoor te zorgen dat Codamstudenten toegang hebben tot banen en in contact komen met de tech-experts en leiders uit de industrie.”

victoria.ous@codam.nl

Victoria Ous

Partnerships & Talent Manager

Yasmine Najja-Brouwer

Marketing & Communicatie Manager

Ik ben bij Codam gaan werken omdat ik het belangrijk vind iets terug te geven aan de wereld, en dat is precies wat Codam doet.”

yasmine.najja-brouwer@codam.nl

Yasmine Najja-Brouwer

Marketing & Communicatie Manager

Estelle Tieberghien

Software Developer

“Door 42 heb ik de mogelijkheden gekregen de programmeur te worden die ik nu ben. Ik wil daarom graag iets terugdoen en mijn tijd, ervaring en energie geven om nieuwe generaties softwareontwikkelaars te helpen hun volle potentieel te verwezenlijken.”

estelle.tieberghien@codam.nl

Estelle Tieberghien

Software Developer

Roos Burmanje

Student Affairs Supervisor

“Studenten moeten zich gelukkig, veilig en gehoord voelen, want alleen op die manier kunnen ze hun volledige potentieel waarmaken. Ik ben er trots op deel uit te maken van dit toegewijde team en ‘make magic happen’.”

roos.burmanje@codam.nl

Roos Burmanje

Student Affairs Supervisor

Onafhankelijk

Benita Mendes de Leon

Studentenbegeleider

Ik ben trots dat ik deel uit kan maken van een omgeving waar jonge getalenteerde mensen zich ontwikkelen.

benita@codam.nl

Benita Mendes de Leon

Studentenbegeleider

De board

Corinne Vigreux

Voorzitter

“Als tech-ondernemer ben ik me als geen ander bewust van het tekort aan goede softwareontwikkelaars en digitale visionairen. Mijn stichting, die zich bezighoudt met sociale mobiliteit, heeft in de afgelopen tien jaar veel talent aangeboord. En Codam brengt dit alles mooi samen. De school biedt plek aan een zeer diverse groep studenten en leert ze de vaardigheden die hen voorbereiden op een mooie loopbaan met baanzekerheid, waar dan ook ter wereld!”

Corinne Vigreux

Voorzitter

Harold Goddijn

Bestuurslid

“Amsterdam is al eeuwenlang een centrum voor technologiegedreven innovatie en samenwerking; van de Gouden Eeuw tot de huidige toestroom aan disruptieve start-ups. Het is dus eigenlijk niet meer dan logisch dat Codam juist hier haar deuren opende om ervoor te zorgen dat er steeds nieuw aanbod is van divers en gemotiveerd programmeertalent. Technologiebedrijven als TomTom zouden niet zonder kunnen. De methode van peer-to-peeronderwijs die Codam hanteert voorziet de studenten van de benodigde vaardigheden om succesvol te kunnen zijn in het professionele leven.”

Harold Goddijn

Bestuurslid

Janneke Niessen

Secretaris

“Technologie ontwikkelt zich razendsnel tot een van de meest cruciale aspecten van ons dagelijks leven. Technologie levert dan ook de bedrijven en de banen van morgen. De producten en diensten die we gebruiken moeten dus inclusief zijn en voor iedereen toegankelijk en daarvoor zijn veel verschillende soorten mensen nodig. Als bestuurslid van Codam zie ik het als mijn taak ervoor te zorgen dat de studentenpopulatie van Codam divers is en bestaat uit mensen met alle soorten achtergronden.”

Janneke Niessen

Secretaris

Paul Zevenbergen

Bestuurslid

“Ik ben voorzitter geweest van meerdere besturen in de onderwijssector, zoals bij het Grotius College in Delft, het Ministerie van Onderwijs en publieksvoorlichting / het openbaar onderwijs van de stad Rotterdam. Ook was ik betrokken bij de kwaliteitscontrole van het hoger onderwijs in Nederland en Europa. Om nu een bijdrage te kunnen leveren aan het unieke concept van Codam, waarbij toegankelijkheid, gelijke kansen en de maatschappelijke behoefte aan getalenteerde tech-professionals centraal staan, is voor mij een fantastische en inspirerende vervolgstap.”

Paul Zevenbergen

Bestuurslid

Daniel Roos

Penningmeester

“Ik ben mijn carrière begonnen in de bankwereld, maar vond hier niet de voldoening die ik zocht. Vijftien jaar geleden gooide ik mijn leven daarom drastisch om: ik nam ontslag en richtte JINC op. Op deze manier kon ik actief een bijdrage leveren aan maatschappelijk verandering in plaats van alleen maar problemen analyseren. JINC heeft als doel kinderen met een minder geprivilegieerde sociaaleconomische achtergrond kansen te bieden en op weg te helpen naar een goede baan door samenwerkingen met het bedrijfsleven en het onderwijs.”

Daniel Roos

Penningmeester