Team
Ontmoet
het team
De staff
1618307888 david bewerkt

David Giron

Directeur
Meer info
‘Een programmeertaal is zo goed als zijn typesysteem.’

David heeft meer dan 15 jaar ervaring in het onderwijs. “Onderwijs moet gratis en voor iedereen toegankelijk zijn, maar het moet wel relevant zijn.

Ik ben er trots op dat Codam onderwijs levert van hoge kwaliteit in een inclusieve, veilige en verwelkomende omgeving.”

David.giron@codam.nl
1618307867 roos bewerkt

Roos Peters

Adjunct Directeur
Meer info
“Altijd blijven leren!”

Roos studeerde af in Sociologie met een focus op onderwijs. Na gewerkt te hebben als strategisch consultant die scholen adviseerde over hun strategische en teamprestaties, kwam ze bij Codam om te werken voor een organisatie met een missie. “De wereld verandert continue, en het is tijd dat ons onderwijssysteem ook verandert. Codam laat zien dat onderwijs ook anders kan. Het is mijn missie om mensen bewust te maken van de waarde van Codam." Roos.peters@codam.nl
1618307909 rene

Rene de Groen

Faciliteiten Manager
Meer info
Ik werk graag bij Codam omdat ik het gevoel heb dat alles samenkomt. Gepassioneerd technisch talent, communicatie, en voorzieningen.

In de afgelopen vijfentwintig jaar werkte Rene in de voedingsmiddelenindustrie in productie, facilitair beheer, projectmanagement en inkoop.

"Mijn doel is ervoor te zorgen dat studenten het meeste uit Codam halen."

Rene.de.groen@codam.nl
1618307930 thomas

Thomas Nogueira

IT Manager
Meer info
"Mensen zijn geneigd mentale sluipwegen te nemen, ze weten misschien wel dat ze bepaalde informatie niet moeten geven, maar de angst om niet aardig te zijn of onwetend over te komen zijn triggers die gebruikt kunnen. (Kevin Mitnick) Thomas is een senior IT-consultant en Linux System Integration Engineer op een missie om de evolutie van de menselijke soort te helpen.

Thomas.nogueira@codam.nl
1618307954 victoria2

Victoria Ous

Partnerships & Talent Manager
Meer info
"Ik heb niet gefaald. Ik heb 10.000 manieren gevonden die niet werken." - (Thomas Edison). Victoria leidde een incubator, impact accelerator en accelerator. Haar werk hervormde de Europese investeringsscène- en verspreidde een mentaliteit van kennis delen. "Ik wil de kloof van tech-talent overbruggen door ervoor te zorgen dat Codam-studenten toegang hebben tot functies en in contact komen worden met tech-experts en industrieleiders."

Victoria.ous@codam.nl
1618307978 p1020321

Yasmine Najja-Brouwer

Marketing & Communicatie Manager
Meer info
Creëer iets wat de moeite waard is om over te lezen en te schrijven —(Benjamin Franklin).

De afgelopen vijf jaar werkte Yasmine in Marketing en Communicatie in opkomende en ontwikkelingslanden.

“Ik beschouw marketing als een kunst. Het is een kans om met anderen in contact te komen en ze je product te laten ontdekken. Ik ben bij Codam gekomen omdat ik graag iets teruggeef aan de wereld, en dat doet Codam ook."

Yasmine.najja-brouwer@codam.nl
1624952234 estelle april

Estelle Tieberghien

Software Developer
Meer info
Estelle studeerde oorspronkelijk af aan King's College London in filosofie. Daarna veranderde ze van loopbaan en kwam bij 42Paris.

"Omdat 42 me gemaakt heeft tot de programmeur die ik vandaag ben, geef ik graag mijn tijd, ervaring en energie om toekomstige generaties software ontwikkelaars te helpen hun volledige potentieel te bereiken."

Estelle.tieberghien@codam.nl
1622809760 roosapril

Roos Burmanje

Student Affairs Supervisor
Meer info
Er zit meer in je dan je denkt — Kurt Hahn.

Roos heeft zes jaar gewerkt als lerares Engels en als tutor in internationaal en vernieuwend onderwijs. Daarnaast heeft ze twee jaar ervaring als student-ondersteuner aan een universiteit.

"Leerlingen moeten zich veilig, gehoord en gelukkig voelen, zodat ze hun potentieel kunnen bereiken. Ik ben blij dat ik deel kan uitmaken van dit toegewijde team om dit mogelijk te maken."

Roos.burmanje@codam.nl
Onafhankelijk
1624952355 benita 2

Benita Mendes de Leon

Studentenbegeleider
Meer info
Codam is een fantastische en uitdagende plek om te werken als student counselor. Juist omdat het zo’n innovatief onderwijssysteem is, is het interessant te zien welke invloed dit heeft op iedereen bij Codam. Mijn functie is dan ook uitdagend om de studenten te coachen waar nodig. Ik ben trots dat ik deel uit kan maken van een omgeving waar jonge getalenteerde mensen zich ontwikkelen.

Benita@codam.nl
De board
1561463241 1539523710 corinne min

Corinne Vigreux

Voorzitter
Meer info
Als een tech entrepreneur, zie ik het grote tekort aan goede software engineers en digitale visionairs. Door het werk dat mijn stichting heeft gedaan rondom het verbeteren van sociale mobiliteit in de afgelopen 10 jaar, ben ik enorm veel ongebruikt talent tegengekomen. Met Codam brengen we dit samen. We zijn een thuis voor communities van studenten die samen vaardigheden leren die hen voorbereiden op het werk van de toekomst. Via Codam, kiezen studenten voor een bedrijf die in doel en cultuur bij hen past. Of misschien starten ze wel een eigen bedrijf!
1539523762 harold min

Harold Goddijn

Bestuurslid
Meer info
Al eeuwenlang is Amsterdam het hart van technologie gedreven innovatie en samenwerking – van de Gouden Eeuw tot de huidige tijd waarin steeds meer disruptieve startups zich vestigen in de hoofdstad. Het is daarom vanzelfsprekend dat Codam hier zijn deuren opent en zich richt op het opleiden van een nieuwe en diverse groep van gemotiveerde programmeertalenten die cruciaal zijn voor het succes van technologiebedrijven als TomTom.
1561463701 1539523752 janneke min

Janneke Niessen

Secretaris
Meer info
Technologie wordt steeds belangrijker in ons dagelijks leven en werk. In technologie, worden de bedrijven en banen van de toekomst gecreëerd. Het is belangrijk dat de producten en diensten die we gebruiken inclusief zijn. Dit vraagt om een diverse groep mensen die in technologie werkt. In mijn rol als bestuurslid bij Codam focus ik erop ervoor te zorgen dat we zoveel mogelijk diversiteit in de studenten bij Codam hebben.
1618308702 ontwerp zonder titel

Paul Zevenbergen

Bestuurslid
Meer info
Paul Zevenbergen is voorzitter geweest van verschillende onderwijsbesturen zoals het Grotius College Delft, het Ministerie van Onderwijs, Openbaar onderwijs in Rotterdam en kwaliteitszorg van het hoger onderwijs in Nederland en Europa.Zijn expertise ligt in duurzame ontwikkeling met een maatschappelijk doel."Voor mij is het zo'n geweldige en inspirerende kans om bij te dragen aan het unieke concept van Codam om hoger onderwijs toegankelijk te maken, gelijke kansen te bieden en voldoen aan de maatschappelijke vraag naar getalenteerde tech professionals!"
1563543009 daniel

Daniel Roos

Penningmeester
Meer info
Daniël Roos startte zijn carrière in de bankenwereld, waarna hij een tijd als consultant werkte. Dat bracht hem echter niet de voldoening waar hij naar verlangde. 15 jaar geleden nam hij een besluit: hij diende zijn ontslag in en richtte JINC op. Het startpunt: de maatschappij ten goede veranderen. Niet door problemen te analyseren, maar door iets te dóen. Samen met het bedrijfsleven en het onderwijs helpt JINC sindsdien kinderen uit een omgeving met sociaaleconomische achterstand op weg naar een goede start op de arbeidsmarkt.