About
Videos

Leer meer over Codam, bekijk onze videos!

Codam @ Een Vandaag

Benieuwd naar wat Codam is, wie erachter zit en hoe het werkt? Check dit item van Een Vandaag waar meer over Codam wordt verteld!

A short movie of Codam

Deze korte video is gemaakt door onze studenten en zal je een beeld geven van wat wij hier doen.

Codam Coding College

No qualifications required. Just the will to learn.

Ineke Scheffers van GirlCode

Ineke is lead developer en houdt zich bezig met het kleiner maken van de gendergap! Check wat zij zegt hierover en over Codam.

'Codam, a new way of learning' | David Giron | TEDxAmsterdamED

David Giron, directeur van Codam Coding College, praat over de unieke manier van onderwijs bij Codam tijdens TedXAmsterdamED 2018.

Codam: a new way to train much-needed tech professionals | Financial Times

Harriet Agnew (FT) kwam langs om de oprichter Corinne Vigreux te ontmoeten evenals de studenten om onze nieuwe manier van leren te ontdekken.

Codam @ Een Vandaag

Benieuwd naar wat Codam is, wie erachter zit en hoe het werkt? Check dit item van Een Vandaag waar meer over Codam wordt verteld!

Student Jasmine @ 42 vertelt over haar ervaring

Jasmine richtte met medestudenten van onze partnerschool 42, Recast.ai op!

Gina Doekhie over hoe tech heeft geholpen in haar droombaan

Gina Doekhie is digitaal forensisch onderzoeker bij Fox-IT. Ze vertelt over hoe zij door middel van technologie het internet veiliger maakt!

Student Hadrien @ 42 vertelt over zijn ervaring

Na zijn ervaring bij Codam's partner school 42, is Hadrien gaan werken met VR en AR! Check out de video, waar hij je meeneemt met zijn reis bij 42.

She Matters & Codam - Een introductie

David Giron, directeur van Codam, en Christina Moreno, Founder & CEO van SheMatters, bespreken gelijkheid in technologie.

Student Pierre @ 42 vertelt over zijn ervaring

"Je kunt zelf voor je succes zorgen", aldus Pierre. Bij 42 leerde Pierre dat het niet alleen gaat om je talenten, maar ook om hard werken en inzet!