Het doel van Codam is om de beste mensen te introduceren in de tech industrie.

Als werkgever, wil je het volle vertrouwen hebben in de mensen die je aanneemt en een talent pipeline hebben die past bij wat jij nodig hebt voor het bedrijf. Omdat Codam geen academische jaren heeft, zijn onze studenten continue klaar om stage te lopen. Dat betekend dat bedrijven continue stagiaires kunnen aannemen, gewoon wanneer het jullie uitkomt!

Een hiring partner worden, geeft jouw bedrijf toegang tot goed getrainde kandidaten, waar geen kosten mee gemoeid zijn in het recruitment proces. Tot slot, kunnen wij ook helpen in het beter begrijpen van de behoeften van het bedrijf en afdeling en daar de juiste student bij vinden.

Op zoek naar nieuw talent?

Wil je de studenten ontmoeten? Kom langs bij Codam! Wij begrijpen volledig dat de engineers die we trainen zullen werken aan belangrijke projecten voor bedrijven. Dit resulteert in een strenge selectie van onze studenten. We hebben een diverse groep van experts in elk cohort, dus ongeacht de industrie, zijn er getalenteerde en gekwalificeerde kandidaten voor jouw bedrijf!

Mail Victoria Ous, onze Partnerships & Talent Manager (victoria@codam.nl) voor de uitnodiging, indien je persoonlijk advies nodig hebt voor het recruitment proces of indien je direct een vacature wilt delen.

na codam
Wat bedrijven
zeggen

Er is een grote behoefte aan programmeurs en andere technische functies. Dat is in veel sectoren merkbaar. Bijna elk groot bedrijf heeft een behoefte en begrijpt de invloed van Codam daarop, maar neem het niet van ons aan, lees het zelf.Deze bedrijven hebben
42 Network studenten aangenomen
2600+
stages gevalideerd
1900+
stages gaande
3500+
bedrijven die
hiring partner zijn


hire
Onze
stages

Het doel van elke stage is dat het bedrijf talent verwerft en de student voordeel oplevert door hem te helpen vaardigheden en ervaring te ontwikkelen. Om dit te bereiken hebben we twee stages gedurende het leerplan van elke student.

1571997029 studentinternship icon Eerste stage

Het aannemen van Codam Core stagiaires is een kans om nieuw tech talent met een groot potentieel vroeg in huis te halen. Studenten zijn leergierig en hebben kennis gemaakt met de grondbeginselen van programmeren die ze binnen de context van een organisatie kunnen toepassen.

  • Voltijds en verplicht.
  • Duur van 4 tot 6 maanden.
  • Minimaal €550 stage vergoeding.
1571997028 finalinternshipicon Eindstage

Een Codam Advanced stagiair aanwerven is een kans om uitzonderlijke talenten aan te werven die op weg zijn om experts te worden in een gebied van de computerwetenschappen. Ze worden uitgebreid opgeleid om te werken aan complexe onderwerpen als 3D rendering, cyberveiligheid, en kunstmatige intelligentie.

  • Gevorderde positie
  • Voltijds en verplicht
  • Duur van 6 maanden
  • Stagevergoeding (min. €850)
Hoe jij kunt bijdragen
1571906369 codam x icon

Deel kennis tijdens CodamX

CodamX is een wekelijkse serie van (tech en niet- tech gerelateerde) presentaties door experts op het gebied van onder andere technologie, innovatie en leiderschap. Door projecten te laten zien uit verschillende sectoren willen we inspireren, discussies faciliteren en studenten kennis laten maken met de uiteenlopende beroepen die in het verschiet kunnen liggen. Lees hier meer over

1571906374 internships icon

Co-host van een codeerwedstrijd- of hackathon

Je geeft een echte uitdaging. Wij organiseren het. Onze studenten lossen het op. Werk nauw samen met onze studenten aan een actuele uitdaging waar je organisatie voor staat in een Hackathon en laat je inspireren door hun creatieve oplossingen. Of organiseer een codeerwedstrijd. Kies een programmeertaal voor onze studenten om hun technische vaardigheden te testen.

1571906377 support students icon

Steun de studenten

Codam past niet in één van de drie traditionele hokjes van het MBO/HBO/WO-onderwijs. Dit heeft tot gevolg dat studenten geen toegang hebben tot bijvoorbeeld studiefinanciering, ov-reisproduct, en/of studentenhuisvesting. Je kan onze studenten helpen door aandacht te vragen voor erkenning van innovatieve onderwijsconcepten en zo te zorgen dat studenten dezelfde rechten verkrijgen als andere studenten.
Lees hier de studenten oproep!
Lees hier Codam's position paper!